• Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's

Feiten

Dutch Quality Gardens

 

Een 'Appeltern' hovenier moet van alle markten thuis zijn. Zij moeten kunnen ontwerpen, bestraten, metselen, timmeren, snoeien, gazonzoden leggen, zaaien en inplanten. Daarbij moet hij verstand hebben van grondbewerking, bemesting, beregening, plagen, ziektes, verlichting en beveiliging. Een Dutch QualityGardens hovenier is milieubewust, heeft respect voor de natuur en gaat voor duurzaamheid.
Toch is zijn belangrijkste kwaliteit: zijn vermogen om een tuin te creëren die bij u past. Dutch Quality Gardens tuinen voldoen per definitie aan de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk.

Meer informatie is beschikbaar op de website dutchqualitygardens.nl.

De tuinen van Appeltern appeltern.nl.

DQG logo

 

Tuingeluk

 

Het is allemaal veel makkelijker dan u denkt, uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw Tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend.

Meer informatie is beschikbaar op de website www.tuingeluk.nl.

 Logo Tuingeluk f

 

Lid van de VHG


De VHG is de belangenbehartiger en adviseur van groene ondernemers: hoveniers, groenvoorzieners, dak- en gevelbegroeners, boomverzorgers en interieurbeplanters. Ook vormt de VHG een gemeenschap, een sociëteit, waarin groen ondernemerschap tot bloei komt door contact en gedeelde interesse.

Meer informatie over de VHG is beschikbaar op de website van de VHG.

 

VHG logo kleur

Erkend leerbedrijf


Van Ginkel tuinspecialisten is een door Aequor erkend opleidingsbedrijf. Dat wil zeggen dat wij opleidingsplaatsen bieden aan MBO-leerlingen die een opleiding volgen in de groensector. Al onze voorwerkers zijn gekwalificeerde praktijkopleiders en zijn dus allemaal bevoegd om deze leerlingen bij hun werkzaamheden te begeleiden.

Aequor streeft naar een kwaliteitsverbetering van de opleidingen in de groensector. Omdat de rol van opleidingsbedrijven hierbij van cruciaal belang is, beoordelen zij deze bedrijven nauwkeurig; en deze worden alleen als opleidingsbedrijf erkend wanneer zij voldoen aan belangrijke kwaliteitscriteria, zoals een goede integratie van het opleidingstraject in de bedrijfsvoering, een goede begeleiding en zinvolle werkzaamheden.
Meer informatie over Aequor is beschikbaar op de website van aequor

 

aequor