Van Ginkel

3 redenen waarom je een tent zou moeten huren voor een tuinfeest

Geplaatst op

Of je nu gaat trouwen, een baby-shower geeft, een tent huurt voor een verjaardagsfeest of gewoon zomaar je familie en vrienden uitnodigt. Het huren van een tent is voor elke gelegenheid een goed idee. Tenten zijn beschikbaar in vele kleuren en formaten, voor elke gelegenheid is er wel een geschikte tent te huren. Nog niet overtuigd? Hier zijn een aantal voordelen voor het organiseren van een tentevent. 

Je hebt meer ruimte

Heb je niet een heel groot huis, of heb je liever niet dat iedereen door je huis heen loopt en dit vies maakt? Door het feest te verplaatsen naar je tuin heb je waarschijnlijk meer ruimte en het is een stuk veiliger voor je meubels. Doordat je in de tuin of in je straat meer ruimte hebt, kun je ook meer mensen uitnodigen. Daarnaast blijft je huis vrijwel schoon. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer

In Nederland weet je nooit wat voor weer het wordt. Vandaag kan het zonnig zijn en morgen kan het gieten van de regen. Door een tent te huren voor je tuinfeest blijft iedereen bij de eventuele hoosbuien droog. Daarnaast heb je bij zonnige dagen geen last van de zon. De hapjes, drankjes en de tafels en stoelen blijven droog of staan niet te branden in de zon. Door een tent te huren kun je ook in de winter een feest buiten geven. Je kunt vaak ook heaters of koelsystemen huren bij de bedrijven waar je tenten huurt. Een tent huren doe je bijvoorbeeld via maessententen.nl 

Ga los met de decoratie

Ook een tent kun je versieren. Door een witte tent te huren heb je een leeg canvas. Je kunt met de geschikte decoratie artikelen zoals, ballonnen, slingers, bloemen en planten en lichten de sfeer en de stijl creëren die bij het thema van het feestje past. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden