Van Ginkel

Inspirerende design tips voor in de tuin

Geplaatst op

Nu het warme lenteweer in zicht komt is het tijd om de tuin onder de loep te nemen. Het is herkenbaar om soms in een situatie terecht te komen waar je niet precies weet wat je aan moet met de tuin. Daarom hebben we een aantal inspirerende design tips voor in de tuin geformuleerd. Op deze manier kan je al wat voor onderzoek doen en ligt je tuin tijdens de warme periode van het jaar er weer prachtig bij.

Subtiele verlichting in de tuin

Elke tuinindeling is weer uniek. Maar uiteindelijk heeft de gemiddelde tuin wel dezelfde toon. Waaronder bijvoorbeeld een zithoek met tuinmeubels. Hoe maak je de tuin nu onderscheidend of vrolijk je deze iets op? Subtiele verlichting kan hiervoor de oplossing zijn. Wees hier creatief mee en plaats wat sfeerverlichting waar je tot laat in de avond van kan genieten. Het gaat hier niet om grote tuinlampen maar om sfeerverlichting waar goed over nagedacht is. Ideaal om buiten te zitten tot in de late zomeravonden.

Keramisch parket in de tuin plaatsen

De tuin hoeft niet volledig groen te zijn. Wissel de structuur van de tuin af met opvallende looppaden of creëer een buitenvloer van keramisch parket van De Vloerenman. Er zijn diverse voorbeelden beschikbaar zoals een keramische vloer met een beachy look. Er zijn hier diverse soorten vloeren met een steiger look voor verkrijgbaar. Het zorgt voor een totale andere stijl in de tuin.

Verrijdbare planten bakken in de tuin

Je kunt veel diversiteit aan planten in de tuin aanbrengen. Maak gebruik van diverse plantenbakken en potsoorten om de tuin hiermee te versieren. Je hoeft hier niet eens veel werk in te steken. Wil je voor het complete plaatje gaan dan raden we aan om je favoriete plantsoorten te planten in de grond in plaats van een bak of pot. Mocht je van afwisseling houden dan rijden we de verrijdbare plantenbak aan. Door er meerdere aan te schaffen kan je de locaties afwisselen waar je ze wilt hebben en kan je de tuin om de zoveel tijd een nieuwe indeling geven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden